U bevindt zich nu in:

Bel nu: 072-5718088

Caravans


Hobby Excellent 440 SF Elke zondag open

Prijs € 8950.00
Kosten rijklaarmaken € 0.00
Categorie Caravan Occasion
Merk Hobby
Bouwjaar 2008
Gewicht 1010 KG.
Max. toelaatbaar gewicht 1350 KG.
Slaapplaatsen 4

Indeling

Dwarsbed
Midden-opstelling
Middenkeuken
Standaardzit

Specificaties

Algemeen
Categorie Caravan Occasion
Merk Hobby
Bouwjaar 2008
Verhuur 0
Maten en gewichten
Totale lengte
Breedte 2008
Gewicht 1010 KG.
Max toelaatbaar gewicht 1350 KG.
Laadvermorgen 340 KG.
Slapen
Slaapplaatsen 4
Aantal bedden

Accessoires

Boiler
Cassettetoilet
Combicassettes
Hordeur
Kachel
Koelkast
Luifel
Reservewiel
Ringverwarming
Serviceluik
Stabilisator
Voortent
Buitenlamp
Accu
Omvormer
Caravanmover
Dakluik groot
Schokbreker
Disselafdekking
Gascomfoor
Vriesvak
Toilet/Wasruimte
Antenne-voorbereiding
Televisie
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Lattenbodem
Matras traagschuim

Omschrijving

Deze Hobby Excellent 440 SF uit 2008 biedt u een praktische indeling zodat u optimaal kunt genieten van uw kampeervakantie. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 340 kilo. Doordat deze caravan is voorzien van een mover kunt u deze eenvoudig op iedere gewenste plek zetten. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

U vindt in de caravan onder meer een standaardzit, die naar wens kan worden omgebouwd tot slaapgelegenheid. Centraal in de caravan bevindt zich de complete middenkeuken. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

Het royale tweepersoons bed is dwars in de caravan geplaatst. Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems, maar ook traagschuimmatrassen. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet.

Het grote dakluik van de caravan zorgt voor extra veel lichtinval en een goede ventilatie. De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

In deze caravan kunt u genieten van uw favoriete televisieprogramma’s met de aanwezige televisie. Door de hordeur, waarmee deze caravan is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. De stabilisatorkoppeling van deze caravan zorgt voor een stabiel en veilig weggedrag.

Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Hobby Excellent 440 SF kennis te maken.

Deze hobby is o.a. uitgerust met vol automatische Mover, Voortent en zakluifel en wordt geleverd voor de STET prijs van 8950€ inclusief Bovag rapport en 1 jaar garantie!Design & realisatie Worldwebdesign | Privacy Policy