U bevindt zich nu in:

Bel nu: 072-5718088

Caravans


Beyerland Sprinter 440 HK Elke Zondag open!!

Prijs Verkocht
Kosten rijklaarmaken € 0.00
Categorie Caravan Occasion
Merk Beyerland
Bouwjaar 2006
Gewicht 940 KG.
Max. toelaatbaar gewicht 1300 KG.
Slaapplaatsen 4

Indeling

Achter-opstelling
Dwarsbed
Eindkeuken
Middendinette

Specificaties

Algemeen
Categorie Caravan Occasion
Merk Beyerland
Bouwjaar 2006
Verhuur 0
Maten en gewichten
Totale lengte
Breedte 2006
Gewicht 940 KG.
Max toelaatbaar gewicht 1300 KG.
Laadvermorgen 360 KG.
Slapen
Slaapplaatsen 4
Aantal bedden

Accessoires

Airmix
Boiler
Cassettetoilet
Combicassettes
Fietsenrek
Hordeur
Kachel
Koelkast
Reservewiel
Ringverwarming
Serviceluik
Stabilisator
Voortent
Buitenlamp
Caravanmover
Schokbreker
Disselafdekking
Gascomfoor
Ladekoelkast
Vriesvak
Toilet/Wasruimte
Antenne-voorbereiding
Televisie
Leeslampjes
Lattenbodem

Omschrijving

Deze Beyerland Sprinter 440 HK van bouwjaar 2006 heeft een handige inrichting om het kamperen nog aangenamer te maken. Het lage gewicht maakt het mogelijk om deze caravan ook met een kleinere auto te trekken, waarbij een rijbewijs B waarschijnlijk zal volstaan. U kunt uw fietsen makkelijk op de caravan vervoeren dankzij de fietsdrager. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 360 kilo. Om de caravan makkelijk en veilig op zijn plaats te zetten, is hij voorzien van een mover. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

De centraal geplaatste middendinette biedt volop gelegenheid voor heerlijke maaltijden en gezellige avonden. De keuken bevindt zich vlak bij de entree aan de achterzijde van de caravan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

Het royale tweepersoons bed is dwars in de caravan geplaatst. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet.

Omdat de caravan is voorzien van een Airmix-systeem, kunt u naar wens buitenlucht mengen bij de verwarmde lucht. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.

Met de televisie, waarmee deze caravan is uitgerust, kunt u ook op vakantie naar uw favoriete televisieprogramma’s kijken. Door de ingebouwde hordeur van deze caravan heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Voor een stabieler en veiliger weggedrag is deze caravan uitgerust met een stabilisatorkoppeling. Incl zgan vol automatische mover

Past deze Beyerland Sprinter 440 HK helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Design & realisatie Worldwebdesign | Privacy Policy