TEC

400

Deze tec is onder andere uitgerust met voortent isabella, stabilisator, kachelring verwarming, vast watertank, groot dakluik en licht metalen velgen

Bouwjaar
2008
Afmetingen
229 x 627
Gewichtsklasse
1200
Indeling
dwarsbed, treinzit, midden keuken, toilet eind opstelling.
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

U heeft in deze comfortabel ingedeelde TEC Weltbummler 400, die is gebouwd in 2008, de beschikking over slaapgelegenheid voor 4 personen. Deze caravan heeft een laadvermogen van 250 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

De dubbele standaardzit biedt u veel gebruiksmogelijkheden. U kunt immers zelf bepalen welke u gebruikt om te zitten of te slapen. De keuken is in het midden van de caravan gemonteerd. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

De caravan beschikt over een ruim, tweepersoons bed dat dwars is geplaatst. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als pocketveringsmatrassen. In de comfortabele badkamer van deze caravan vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet.

Het interieur kan goed worden geventileerd dankzij het grote dakluik, dat ook voor extra lichtinval zorgt. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Door de ingebouwde hordeur van deze caravan heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Omdat de caravan is uitgerust met een stabilisatorkoppeling, heeft deze een rustiger weggedrag.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze TEC Weltbummler 400 of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Accessoires
3-pits gasstel
Aluminium velgen
Boiler
Buitenlamp
Cassettetoilet
Combicassettes
Dakluik groot
Disselafdekking
Dwarsbed
Hordeur
Kachel
Koelkast
Middenkeuken
Leeslampjes
Omvormer
Ringverwarming
Schoonwatertank (vast)
Serviceluik
Stabilisator
Reserverwiel
Voortent
Vriesvak
Toilet/wasruimte
Specificaties
Bouwjaar
2008
Afmetingen
229 x 627
Gewichtsklasse
1200
Indeling
dwarsbed, treinzit, midden keuken, toilet eind opstelling.

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact