Weinsberg

440 FB Enduro mover

Weinsberg 440 fb fransbed treinzit mover als nieuw

Bouwjaar
Modeljaar
2012
Afmetingen
440
Gewichtsklasse
1350 kg
Indeling
fransbed
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

Deze Weinsberg 440 FD verkeert in nieuwstaat, heeft een frans bed en is van het bouwjaar 2012. Hij is voorzien van een Enduro Volautomaat Mover.

De caravan heeft een leeggewicht van 970 kilo en heeft een slaapgelegenheid voor 4 personen. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 370 kilo. De opbergruimte is via het serviceluik van buitenaf uitstekend bereikbaar. De gezellige en grote treinzit waar de caravan over beschikt, kan ook dienen als slaapgelegenheid.

Centraal in de caravan bevindt zich de complete midden keuken. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig en ook een ruime koelkast. U kunt in deze caravan genieten van een weldadige nachtrust dankzij de lattenbodems en pocketvering matrassen op de bedden. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich lekker kunt frissen.

Door het grote dakluik kunt u overtollige warmte snel afvoeren en komt er extra veel licht in de caravan. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem. De stabilisatorkoppeling van deze caravan zorgt voor een stabiel en veilig weggedrag. Verder is hij voorzien van een Fietsendrager voorop en een reservewiel.

Bent u geïnteresseerd in deze Weinsberg 440 FD? U bent van harte in onze showroom.

Zeven dagen per week open. Ook op zondag van 12.00 uur tot 16.00 uur kunt u terecht in onze showroom op de Caravanboulevard.

Wij geven hoge inruilprijzen voor uw caravan, camper, vouwwagen, boot, aanhanger. Inruilen van caravan, vouwwagen, camper, is bij ons in overleg ook mogelijk. Financiering mogelijk.

Download specificaties
Accessoires
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2012
Afmetingen
440
Gewichtsklasse
1350 kg
Indeling
fransbed

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact

Andere caravans

Bekijk ons aanbod