Hobby

500 de luxe KMFE

Deze Hobby 500 KMFE de luxe is onder andere voorzien van stapelbed, bankairco, voortent, kachelringverwarming, fietsendrager.

Bouwjaar
Modeljaar
2007
Afmetingen
711 x 230
Gewichtsklasse
1500
Indeling
Stapelbed, midden zit, frans bed, midden keuken , toilet groep eind opstelling.
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

Deze degelijk gebouwde caravan van het merk Hobby is van bouwjaar 2007. In deze caravan beschikt u over alle benodigde ruimte en comfort. De caravan is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Het laadvermogen bedraagt 300 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

De gezellige en ruime middendinette vormt letterlijk en figuurlijk het middelpunt van de caravan. De middenkeuken is zeer compleet uitgevoerd. De boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. Aan slaapcomfort zal het u in deze caravan, die is voorzien van lattenbodems en pocketveringsmatrassen, niet ontbreken. In de badkamer, waar deze caravan over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel.

Het grote dakluik, in combinatie met de airco, zorgt voor een prettig binnenklimaat tijdens warme dagen. De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

U kunt in de caravan ook gewoon tv kijken of muziek luisteren via de ingebouwde audio-installatie. De caravan is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de caravan. De stabilisatorkoppeling, waar deze caravan mee is uitgerust, zorgt voor een verbetering van het weggedrag van de caravan.

Wilt u meer informatie over deze Hobby De Luxe 500 KMFE? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Download specificaties
Accessoires
3-pits gasstel
Antenne voorbereiding
Boiler
Buitenlamp
Cassettetoilet
Combicassettes
Dakluik
Douche
Fietsendrager
Hordeur
Indirecte verlichting
Kachel
Koelkast
Leeslampjes
Middenkeuken
Reserverwiel
Ringverwarming
Schoonwatertank (vast)
Serviceluik
Stabilisator
Vriesvak
Voortent
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2007
Afmetingen
711 x 230
Gewichtsklasse
1500
Indeling
Stapelbed, midden zit, frans bed, midden keuken , toilet groep eind opstelling.

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact