Sprite

Alpine sport

Deze mooie (lichtgewicht) Sprite Alpine sport is onder andere voorzien van voortent, stabilisator, kachelringverwarming, serviceluik,

Bouwjaar
2013
Afmetingen
225 x 531
Gewichtsklasse
1100
Indeling
eind keuken, grote zit/enkele bedden, toilet midden opstelling.
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

U heeft in deze comfortabel ingedeelde Sprite Alpine Sport, die is gebouwd in 2013, de beschikking over genoeg slaap- en zitgelegenheid. Samen met het grote dakluik zorgt het panoramadak, ook als het buiten wat minder licht is, voor voldoende lichtinval De caravan is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Om de caravan makkelijk en veilig op zijn plaats te zetten, is hij voorzien van een mover. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

In de praktische, sfeervolle L-zit kunt u gezellig met elkaar eten en drinken. Het keukenblok aan de achterzijde van de caravan is zeer compleet uitgevoerd. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

De slaapgelegenheid bestaat uit 2 aparte bedden. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Ook is er een ingebouwd cassettetoilet.

Het grote dakluik zorgt voor veel daglicht in de caravan, ook biedt het een prima ventilatiemogelijkheid. Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Door de hordeur, waarmee deze caravan is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. De stabilisatorkoppeling van deze caravan zorgt voor een stabiel en veilig weggedrag.

Bent u geïnteresseerd in deze Sprite Alpine Sport? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.

Accessoires
3-pits gasstel
Accu
Antenne voorbereiding
Boiler
Buitenlamp
Caravanmover
Cassettetoilet
Combicassettes
Fietsendrager
Hordeur
Koelkast
Kachel
Reserverwiel
Ringverwarming
koolmonoxide melder
Leeslampjes
Vriesvak
Voortent
Serviceluik
Toilet/wasruimte
Schoonwatertank (vast)
Stabilisator
Panaroma dakluik
Specificaties
Bouwjaar
2013
Afmetingen
225 x 531
Gewichtsklasse
1100
Indeling
eind keuken, grote zit/enkele bedden, toilet midden opstelling.

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact