adria

Altea 472 PK

Deze in nieuwstaat Adria 472 PK is onder andere voorzien van mover, bankairco, fietsendrager, ringverwarming, bluetooth media, stapelbed.

Bouwjaar
Modeljaar
2022
Afmetingen
678 x 230
Gewichtsklasse
1500
Indeling
Stapelbed, middendinette, fransbed, keuken midden opstelling, toiletgroep eind opstelling.
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

Deze Adria Altea 472 PK heeft een doordachte inrichting om prettig mee te kunnen kamperen. De caravan is gebouwd in 2022 en in nieuwstaat.

Er is tevens een handig fietsenrek van Thule kantelbaar aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 368 kilo. U kunt de caravan snel en eenvoudig op de gewenste plek zetten met de mover. ( enduro)Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

Om met zijn allen gezellig te kunnen eten en drinken beschikt de caravan over een centraal geplaatste middendinette. De keuken is in het midden van de caravan gemonteerd. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems maar ook pocketveringsmatrassen. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de caravan, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

Het stapelbed voor een fijne slaapplaats voor de kinderen.

De airconditioning van Dometic( Freshwell 2700 Watt) en het grote dakluik zorgen ook als het buiten heet is voor een koel interieur. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Doordat deze caravan met een hordeur is uitgerust, heeft u in de caravan geen last van insecten. De stabilisatorkoppeling, waar deze caravan mee is uitgerust, zorgt voor een verbetering van het weggedrag van de caravan.

Het Bluetooth media systeem voor het luisteren van u eigen muziek vanaf telefoon of tablet .

Past deze Adria Altea 472 PK helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Download specificaties
Accessoires
3-pits gasstel
Accu
Boiler
Antenne voorbereiding
Buitenlamp
Caravanmover
Combicassettes
Disselafdekking
Cassettetoilet
Dakluik groot
Douche
Fietsendrager
Hordeur
Kachel
bankairco
bluetooth media
Koelkast
Leeslampjes
Omvormer
Reserverwiel
Ringverwarming
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Schoonwatertank (vast)
Toilet/wasruimte
Vriesvak
Voortent
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2022
Afmetingen
678 x 230
Gewichtsklasse
1500
Indeling
Stapelbed, middendinette, fransbed, keuken midden opstelling, toiletgroep eind opstelling.

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact