adria

Altea 5003

Met voortent

Bouwjaar
Modeljaar
2004
Afmetingen
558 cm x 208 cm
Gewichtsklasse
1100 kg
Indeling
Dwarsbed, middenkeuken en treinzit
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

In deze degelijk gebouwde caravan van het merk Adria, kunt u genieten van een welverdiende kampeervakantie. Deze caravan is van bouwjaar 2004. U kunt uw fietsen makkelijk op de caravan vervoeren dankzij de fietsdrager. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 350 kilo. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

In de ruime treinzit vindt u een gezellige plek om te zitten, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. Centraal in de caravan bevindt zich de complete middenkeuken. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. Uw verse etenswaren zijn goed bereikbaar dankzij de inbouwkoelkast.

Het royale tweepersoons bed is dwars in de caravan geplaatst. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet.

Omdat de caravan is voorzien van een verwarming, kunt u de caravan op koude dagen aangenaam verwarmen.

Door de stabilisatorkoppeling ligt deze caravan rustig en stabiel achter de auto.

Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Adria Altea 5003 kennis te maken.

Download specificaties
Accessoires
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/wasruimte
Kachel
Buitenlamp
Dakluik
Fietsenrek
Leeslampjes
Voortent
Lattenbodem
Serviceluik
Stabilisator
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2004
Afmetingen
558 cm x 208 cm
Gewichtsklasse
1100 kg
Indeling
Dwarsbed, middenkeuken en treinzit

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact