adria

Altea 512 UP

Deze Adria Altea 512 UP is onder andere voorzien van voortent, mover, stabilisator, boiler,ringverwarming, grootdakluik, fietsendrager.

Bouwjaar
Modeljaar
2008
Afmetingen
696 x 229
Gewichtsklasse
1300
Indeling
Rondzit, midden keuken, fransbed
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

Deze Adria Altea 512 UP biedt een praktische indeling, zodat u optimaal kunt genieten van uw kampeervakantie. U kunt uw fietsen makkelijk op de caravan vervoeren dankzij de fietsdrager. Deze caravan heeft een laadvermogen van 266 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen. Doordat deze caravan is voorzien van een mover kunt u deze eenvoudig op iedere gewenste plek zetten. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

De caravan heeft een gezellige rondzit die u eenvoudig kunt ombouwen tot comfortabele slaapplaats. Centraal in de caravan bevindt zich de complete middenkeuken. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. U kunt in deze caravan genieten van een weldadige nachtrust dankzij de lattenbodems en pocketveringsmatrassen op de bedden. Deze caravan beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet. In de caravan kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

Het interieur kan goed worden geventileerd dankzij het grote dakluik, dat ook voor extra lichtinval zorgt. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Het weggedrag van de caravan wordt verbeterd door de stabilisatorkoppeling.

Wilt u meer informatie over deze Adria Altea 512 UP? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Download specificaties
Accessoires
3-pits gasstel
Accu
Boiler
Buitenlamp
Caravanmover
Cassettetoilet
Combicassettes
Dakluik groot
Fietsendrager
Kachel
Ringverwarming
Koelkast
Middenkeuken
Leeslampjes
Reserverwiel
Schoonwatertank (vast)
Serviceluik
Stabilisator
Schokbreker
Voortent
Vriesvak
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2008
Afmetingen
696 x 229
Gewichtsklasse
1300
Indeling
Rondzit, midden keuken, fransbed

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact