Knaus

Azur Premium Line

Deze Knaus Azur Premium Line is onder andere voorzien van mover, enkele bedden , kachelringverwarming, stabilisator, grootdakluik, boiler, vast watertank, voortent en zakluifel.

Bouwjaar
Modeljaar
2009
Afmetingen
732 x 232
Gewichtsklasse
1500
Indeling
enkele bedden, rondzit, toilet midden opstelling, midden keuken.
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

Deze Knaus Azur NL Premiumline E van bouwjaar 2009, heeft een handige inrichting waardoor u kunt beschikken over slaapgelegenheid voor 4 personen. Door het riante laadvermogen van 270 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar. INCL nieuwe matrassen ( latex/traagschuim).

U kunt gezellig plaatsnemen in de praktische standaardzit, die ook kan worden omgebouwd tot slaapplaats. Centraal in de caravan bevindt zich de complete middenkeuken. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

Slapen doet u op de 2 aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet.

Door het grote dakluik beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via een ringverwarming.

U zult in deze caravan dankzij de hordeur geen last van vliegen en muggen hebben. De stabilisatorkoppeling, waar deze caravan mee is uitgerust, zorgt voor een verbetering van het weggedrag van de caravan.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.

Download specificaties
Accessoires
3-pits gasstel
Accu
Antenne voorbereiding
Boiler
Buitenlamp
Caravanmover
Cassettetoilet
Combicassettes
Dakluik groot
Hordeur
Kachel
Koelkast
Leeslampjes
Middenkeuken
Ringverwarming
Schoonwatertank (vast)
Serviceluik
Stabilisator
Voortent
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2009
Afmetingen
732 x 232
Gewichtsklasse
1500
Indeling
enkele bedden, rondzit, toilet midden opstelling, midden keuken.

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact