Chateau

Calista 440 CT

Voorzien van voortent

Bouwjaar
Modeljaar
2005
Afmetingen
633 cm x 221 cm
Gewichtsklasse
865 kg
Indeling
Vast bed, middenkeuken en rondzit
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

Deze Chateau Calista 440 CT biedt u een praktische indeling waarmee u kunt beschikken over 4 slaapplaatsen. De caravan is van bouwjaar 2005. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen.

De gezellige en handige rondzit waar de caravan over beschikt, kan ook dienen als slaapgelegenheid. De keuken is in het midden van de caravan gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. De boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet.

Het interieur kan goed worden geventileerd dankzij het grote dakluik, dat ook voor extra lichtinval zorgt. Omdat de caravan is voorzien van een verwarming, kunt u de caravan op koude dagen aangenaam verwarmen.

Door de ingebouwde hordeur van deze caravan heeft u veel minder last van vliegen en muggen. De stabilisatorkoppeling van deze caravan zorgt voor een stabiel en veilig weggedrag.Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Chateau Calista 440 CT of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Download specificaties
Accessoires
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Vriesvak
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/wasruimte
Kachel
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Fietsenrek
Hordeur
Leeslampjes
Lichtmetalen velgen
Voortent
Disselafdekking
Schokbreker
Stabilisator
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2005
Afmetingen
633 cm x 221 cm
Gewichtsklasse
865 kg
Indeling
Vast bed, middenkeuken en rondzit

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact

Andere caravans

Bekijk ons aanbod