Chateau

Calypso 406C

Ruime caravan voorzien van voortent en fietsenrek.

Bouwjaar
Modeljaar
2011
Afmetingen
656 cm x 230 cm
Gewichtsklasse
1250 kg
Indeling
Dwarsbed, Middenkeuken en treinzit
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

Er is in deze Chateau Calypso 406 C, die afkomstig is uit bouwjaar 2011, voldoende ruimte en comfort aanwezig voor een prettige kampeervakantie. Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 410 kilo. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

In de ruime treinzit vindt u een gezellige plek om te zitten, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. Centraal in de caravan bevindt zich de complete middenkeuken. De boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

Het royale tweepersoons bed is dwars in de caravan geplaatst.Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.

U zult in deze caravan dankzij de hordeur geen last van vliegen en muggen hebben. De stabilisatorkoppeling van deze caravan zorgt voor een stabiel en veilig weggedrag.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Chateau Calypso 406 C of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Download specificaties
Accessoires
Boiler
Koelkast
Vriesvak
Schoonwatertank (vast)
Toilet/wasruimte
Antenne voorbereiding
Circulatieverwarming
Kachel
Dakluik klein
Fietsenrek
Hordeur
Voortent
Serviceluik
Stabilisator
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2011
Afmetingen
656 cm x 230 cm
Gewichtsklasse
1250 kg
Indeling
Dwarsbed, Middenkeuken en treinzit

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact