Weinsberg

CaraOne 390 PUH

Hot Edition

Bouwjaar
Modeljaar
2021
Afmetingen
593 cm x 232 cm
Gewichtsklasse
1200kg
Indeling
Hefbed, kopkeuken en rondzit
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

De doordachte indeling van deze Weinsberg CaraOne 390 PUH Hot Edition 390 PUH, biedt u slaapruimte voor 4 personen. De caravan is gebouwd in 2021. Door de aanwezigheid van een panoramadak is er ook in de donkere seizoenen voldoende daglicht in deze caravan aanwezig. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Weinsberg caravan hagelbestendig. Uw fietsen kunt u makkelijk meenemen op het fietsenrek dat op deze caravan is gemonteerd. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 210 kilo. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar. Aan de Tempo 100 sticker van deze caravan kunt u zien dat u hiermee op de Duitse Autobahn 100 kilometer per uur mag rijden.

In de praktische rondzit waarmee de caravan is uitgerust, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. De aan de voorzijde van de caravan gemonteerde keuken is uitgerust met een 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. De boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De inbouwkoelkast (140 liter) met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

Het hefbed, dat zich boven de zitgroep bevindt, bespaart veel ruimte en biedt plaats aan 2 personen. Dankzij de traagschuimmatrassen en lattenbodems op de bedden kunt u genieten van een extra comfortabele ligging. In de badkamer kunt u zich lekker opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. Ook is de caravan uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u aan boord kunt douchen.

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.

De caravan heeft een hordeur, zodat u in de caravan geen last van muggen en andere insecten heeft. De caravan is voorzien van een stabilisator. Hierdoor wordt het weggedrag aanzienlijk verbeterd.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Weinsberg CaraOne 390 PUH Hot Edition 390 PUH of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Download specificaties
Accessoires
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Vriesvak
Cassettetoilet
Douche
Schoonwatertank (vast)
hagel bestendig dak
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Panormadak
Lattenbodem
Matras traagschuim
Disselslot
Omvormer
Reserverwiel
Reservewiel beugel
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
TUV-certificaat (100km/u)
Verzwaarde steunen
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2021
Afmetingen
593 cm x 232 cm
Gewichtsklasse
1200kg
Indeling
Hefbed, kopkeuken en rondzit

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact