Chateau

Caratt 430 TMF

Met mover, luifel en voortent

Bouwjaar
Modeljaar
2004
Afmetingen
630cm x 221cm
Gewichtsklasse
1300kg
Indeling
Lengtebed, middenkeuken en treinzit
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

In deze comfortabel uitgevoerde caravan, gebouwd door Chateau Caratt 430 TMF in 2004, beschikt u over voldoende ruimte voor een fijne kampeervakantie. De caravan is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Met de mover, waarmee deze caravan is uitgerust, zet u de caravan snel en eenvoudig op zijn plek. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten, drinken, lezen en borrelen wordt gevormd door de treinzit. Het keukenblok, dat centraal in de caravan is gemonteerd, heeft voldoende bergruimte en is uitgerust met een 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

Het in de lengte van de caravan geplaatste bed biedt voldoende ruimte voor 2 personen. Aan slaapcomfort zal het u in deze caravan, die is voorzien van lattenbodems en traagschuimmatrassen, niet ontbreken. Deze caravan beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet.

Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

De caravan heeft dankzij de stabilisator, waarmee deze caravan is uitgerust, een betere wegligging.

Past deze Chateau Caratt 430 TMF helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Download specificaties
Accessoires
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Vriesvak
Cassettetoilet
Toilet/wasruimte
Kachel
Ringverwarming
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Fietsenrek
Leeslampjes
Voortent
Lattenbodem
Matras traagschuim
Accu
Caravanmover
Omvormer
Reserverwiel
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2004
Afmetingen
630cm x 221cm
Gewichtsklasse
1300kg
Indeling
Lengtebed, middenkeuken en treinzit

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact

Andere caravans

Bekijk ons aanbod