Hobby

De Luxe 440 SF

Voorzien van mover

Bouwjaar
Modeljaar
2010
Afmetingen
626 cm x 230 cm
Gewichtsklasse
1350kg
Indeling
Dwarsbed, middenkeuken en treinzit
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

Deze Hobby De Luxe 440 SF is gebouwd in 2010 en heeft een uitgekiende indeling zodat u over voldoende slaapplaatsen en zitgelegenheid kunt beschikken. Uw fietsen kunt u makkelijk meenemen op het fietsenrek dat op deze caravan is gemonteerd. Het laadvermogen bedraagt 348 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen. U kunt de caravan snel en eenvoudig op de gewenste plek zetten met de mover.

De treinzit vormt niet alleen een gezellige plek om te zitten, maar is ook een extra slaapgelegenheid. De caravan beschikt over een middenkeuken met voldoende bergruimte, die praktisch is ingericht en met een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan is uitgevoerd. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

Twee personen vinden voldoende plaats in het ruime dwars geplaatste bed. Aan slaapcomfort zal het u in deze caravan, die is voorzien van lattenbodems en traagschuimmatrassen, niet ontbreken. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Ook is er een ingebouwd cassettetoilet.

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.

De stabilisatorkoppeling zorgt voor een merkbare verbetering van het weggedrag van deze caravan.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Hobby De Luxe 440 SF of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Download specificaties
Accessoires
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Vriesvak
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/wasruimte
Kachel
Ringverwarming
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Dakluik Heki
Dakluik klein
Fietsenrek
Leeslampjes
Lattenbodem
Matras traagschuim
Accu
Caravanmover
Disselafdekking
Omvormer
Schokbreker
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2010
Afmetingen
626 cm x 230 cm
Gewichtsklasse
1350kg
Indeling
Dwarsbed, middenkeuken en treinzit

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact