Hobby

De Luxe 490 KMF

Met stapelbed

Bouwjaar
Modeljaar
2015
Afmetingen
689cm x 230cm
Gewichtsklasse
1500kg
Indeling
Stapelbed, dwarsbed, middenkeuken en treinzit
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

Er is in deze Hobby 490 KMF, die afkomstig is uit bouwjaar 2015, voldoende ruimte en comfort aanwezig voor een prettige kampeervakantie. Doordat er een zogenaamd GFK-materiaal is toegepast, is het dak van deze Hobby caravan hagelbestendig. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 276 kilo. Op de camping kunt u de caravan dankzij de mover snel op de gewenste plaats zetten. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

De treinzit vormt niet alleen een gezellige plek om te zitten, maar is ook een extra slaapgelegenheid. De caravan beschikt over een middenkeuken met voldoende bergruimte, die praktisch is ingericht en met een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan is uitgevoerd. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De koelkast (130 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad. De keukenbenodigdheden vinden een plekje in de ladekast.

Het dwars geplaatste bed biedt voldoende ruimte voor 2 personen. Dankzij de traagschuimmatrassen en lattenbodems op de bedden kunt u genieten van een extra comfortabele ligging. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich lekker op kunt frissen.

Het interieur kan goed worden geventileerd dankzij het grote dakluik, dat ook voor extra lichtinval zorgt. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.

Televisie kijken tijdens uw vakantie is geen enkel probleem, deze caravan is namelijk uitgerust met een televisie. De caravan heeft een hordeur, zodat u in de caravan geen last van muggen en andere insecten heeft. Omdat de caravan is uitgerust met een stabilisatorkoppeling, heeft deze een rustiger weggedrag.

Wilt u meer informatie over deze Hobby 490 KMF? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Download specificaties
Accessoires
Ladekast
Vriesvak
Toilet/wasruimte
Antenne voorbereiding
Televisie
Televisiebeugel
Circulatieverwarming
Ringverwarming
Combicassettes
Dakluik
hagel bestendig dak
Hordeur
Indirecte verlichting
Voortent
Lattenbodem
Matras traagschuim
Caravanmover
Omvormer
Reserverwiel
Reservewiel beugel
Serviceluik
Stabilisator
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2015
Afmetingen
689cm x 230cm
Gewichtsklasse
1500kg
Indeling
Stapelbed, dwarsbed, middenkeuken en treinzit

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact