Hobby

De Luxe 650 KMFE

Voorzien van Mover, voortent en luifel

Bouwjaar
Modeljaar
2015
Afmetingen
832 cm x 250 cm
Gewichtsklasse
1800 kg
Indeling
L-zit, middendinette, rondzit - Fransbed en Stapelbed lengte
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

Deze Hobby De Luxe 650 KMFE biedt u een praktische indeling waarmee u kunt beschikken over 7 slaapplaatsen. De caravan is van bouwjaar 2015. Op de camping kunt u de caravan dankzij de mover snel op de gewenste plaats zetten. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

De riante rondzit is ideaal om gezellig aan te eten en te drinken, maar kan ook als extra slaapplaats dienen. De gezellige en ruime middendinette vormt letterlijk en figuurlijk het middelpunt van de caravan. Een sfeervolle L-zit staat garant voor de nodige gezellige uurtjes. Hobby heeft de luxe uitgevoerde keuken van deze caravan voorzien van een afzuigkap, voor de afvoer van kookluchtjes en overtollige warmte, en van een oven, zodat u s ochtends verse broodjes op tafel heeft. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad. Al uw keukenspullen passen in de handige ladekast.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. Het langs geplaatst

e stapelbed is prima geschikt voor kleine kinderen en is goed toegankelijk. In de badkamer vindt u niet alleen een wastafel, maar ook een ingebouwd cassettetoilet.Door het grote dakluik beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

De caravan is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de caravan. De stabilisatorkoppeling, waar deze caravan mee is uitgerust, zorgt voor een verbetering van het weggedrag van de caravan.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Hobby De Luxe 650 KMFE of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Download specificaties
Accessoires
Afzuigkap
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Oven
Vriesvak
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/wasruimte
Circulatieverwarming
Kachel
Ringverwarming
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Dakluik groot
Dakluik klein
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Luifel
Voortent
Lattenbodem
Accu
Caravanmover
Disselafdekking
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2015
Afmetingen
832 cm x 250 cm
Gewichtsklasse
1800 kg
Indeling
L-zit, middendinette, rondzit - Fransbed en Stapelbed lengte

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact