Hobby

excellent 400 SF

Deze mooie hobby excellent 400 SF is onder andere voorzien van mover, voortent, luifel, kachelring verwarming, groot dakluik, fitesendrager.

Bouwjaar
2004
Afmetingen
220 x 590
Gewichtsklasse
1150
Indeling
dwarsbed, midden keuken, treinzit, toilet eind opstelling.
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

Deze degelijk gebouwde caravan van het merk Hobby is van bouwjaar 2004. In deze caravan beschikt u over alle benodigde ruimte en comfort. Het laadvermogen bedraagt 280 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen. Met de mover, waarmee deze caravan is uitgerust, zet u de caravan snel en eenvoudig op zijn plek. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten, drinken, lezen en borrelen wordt gevormd door de treinzit. De ruime keuken is in het midden van de caravan geplaatst. Geheel compleet uitgevoerd, met onder meer een 3-pits kooktoestel, gootsteen met kraan en voldoende bergruimte. De boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

In het ruime, dwars geplaatste bed kunnen 2 personen slapen. Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems maar ook pocketveringsmatrassen. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet.

Het interieur kan goed worden geventileerd dankzij het grote dakluik, dat ook voor extra lichtinval zorgt. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.

Door de ingebouwde hordeur van deze caravan heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Het weggedrag van de caravan wordt verbeterd door de stabilisatorkoppeling.

Accessoires
3-pits gasstel
Accu
Boiler
Buitenlamp
Caravanmover
Cassettetoilet
Combicassettes
Dwarsbed
Fietsendrager
Kachel
Koelkast
Leeslampjes
Middenkeuken
Reserverwiel
Ringverwarming
Luifel
Voortent
Stabilisator
Vriesvak
Serviceluik
Toilet/wasruimte
Specificaties
Bouwjaar
2004
Afmetingen
220 x 590
Gewichtsklasse
1150
Indeling
dwarsbed, midden keuken, treinzit, toilet eind opstelling.

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact