Hobby

Excellent Easy 460 UFE

Voorzien van fransbed en imperiaal

Bouwjaar
Modeljaar
2002
Afmetingen
656 cm x 230 cm
Gewichtsklasse
1250 kg
Indeling
Fransbed, rondzit en middenkeuken
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

Deze degelijk gebouwde caravan van het merk Hobby is van bouwjaar 2002. In deze caravan beschikt u over alle benodigde ruimte en comfort. Het laadvermogen bedraagt 270 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen.

In de praktische rondzit waarmee de caravan is uitgerust, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. Het keukenblok, dat centraal in de caravan is gemonteerd, heeft voldoende bergruimte en is uitgerust met een 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

De caravan is uitgerust met een Frans bed, een in de lengte geplaatst tweepersoons bed. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer, waar tevens een cassettetoilet ingebouwd. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

Door het grote dakluik beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.

Wilt u meer informatie over deze Hobby Excellent Easy 460 UFE? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Download specificaties
Accessoires
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Vriesvak
Cassettetoilet
Douche
Toilet/wasruimte
Circulatieverwarming
Kachel
Ringverwarming
Buitenlamp
Dakluik groot
Dakluik klein
Externe gasaansluiting
Ladder en imperiaal
Voortent
Lattenbodem
Lader
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2002
Afmetingen
656 cm x 230 cm
Gewichtsklasse
1250 kg
Indeling
Fransbed, rondzit en middenkeuken

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact