Fendt

Saphir 470 TFB

Deze mooie Fendt saphir is uitgerust met onder andere voortent, kachelringverwarming en mover

Bouwjaar
2004
Afmetingen
230 x 653
Gewichtsklasse
1360kg
Indeling
Rondzit, fransbed, midden keuken, toilet/wasruimte midden opstelling.
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

Deze comfortabel uitgevoerde caravan van het merk Fendt is van bouwjaar 2004. Hij biedt u alle benodigde ruimte om te zitten en te slapen. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 300 kilo. Om de caravan makkelijk en veilig op zijn plaats te zetten, is hij voorzien van een mover. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

In de praktische rondzit waarmee de caravan is uitgerust, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. Centraal in de caravan bevindt zich de complete middenkeuken. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer, waar tevens een cassettetoilet ingebouwd.

Het grote dakluik zorgt voor veel daglicht in de caravan, ook biedt het een prima ventilatiemogelijkheid. De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via een ringverwarming.

Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Fendt Saphir 470 TFB kennis te maken.

Accessoires
Accu
Boiler
Buitenlamp
Caravanmover
Cassettetoilet
Combicassettes
Airmix
Dakluik
Gascomfoor
Dakluik Heki
Hordeur
Kachel
Ringverwarming
Koelkast
Vriesvak
Leeslampjes
Reserverwiel
Externe 220 volt aansluiting
Schoonwatertank (vast)
Serviceluik
Stabilisator
Toilet/wasruimte
Voortent
Specificaties
Bouwjaar
2004
Afmetingen
230 x 653
Gewichtsklasse
1360kg
Indeling
Rondzit, fransbed, midden keuken, toilet/wasruimte midden opstelling.

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact