Eifelland

Holiday 500 special

Deze holiday special is onder andere voorzien van stapelbed, opblaasbare voortent, stapelbed, kachelringverwarming, boiler, groot dakluik.

Bouwjaar
Modeljaar
2005
Afmetingen
713 x 229
Gewichtsklasse
1500
Indeling
stapelbed, rondzit midden keuken, toilet groep midden opstelling
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

Deze Eifelland Holiday Special 500 E is gebouwd in 2005 en heeft een uitgekiende indeling zodat u over voldoende slaapplaatsen en zitgelegenheid kunt beschikken. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 425 kilo. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

De kleine zit, waar de caravan ook over beschikt, biedt een heerlijke plaats om even rustig te spelen, te internetten of te drinken. De gezellige en handige rondzit waar de caravan over beschikt, kan ook dienen als slaapgelegenheid. Centraal in de caravan bevindt zich de complete middenkeuken. De boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

Uw kinderen zullen hun eigen plekje in het langs geplaatste, goed toegankelijke stapelbed absoluut waarderen. Middels het bovenbed beschikt de caravan over een extra, plaatsbesparende slaapplek. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer, waar tevens een cassettetoilet ingebouwd.

Door het grote dakluik kunt u overtollige warmte snel afvoeren en komt er extra veel licht in de caravan. Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Ook tijdens uw vakantie kunt u heerlijk televisie kijken. Deze caravan is namelijk uitgerust met een televisie. Dankzij de hordeur heeft u in de caravan geen last van vliegen en muggen. Omdat de caravan is uitgerust met een stabilisatorkoppeling, heeft deze een rustiger weggedrag.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.

Download specificaties
Accessoires
3-pits gasstel
Buitenlamp
Cassettetoilet
Combicassettes
Boiler
Dakluik groot
Hordeur
Kachel
Ringverwarming
Reserverwiel
Koelkast
Vriesvak
Voortent
Leeslampjes
Serviceluik
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2005
Afmetingen
713 x 229
Gewichtsklasse
1500
Indeling
stapelbed, rondzit midden keuken, toilet groep midden opstelling

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact