Home-Car

Racer 35

Deze caravan van het merk Home-Car uit 2004 MET MOVER biedt u een praktische inrichting waarbij u de beschikking heeft over 2 slaapplaatsen.

Bouwjaar
2004
Afmetingen
220 x 541
Gewichtsklasse
1000kg
Indeling
Standaard zit
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

Deze caravan van het merk Home-Car uit 2004 MET MOVER biedt u een praktische inrichting waarbij u de beschikking heeft over 2 slaapplaatsen. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 310 kilo. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

Door de standaardzit voor en achter heeft u veel zitruimte. U kunt zelf bepalen welke u ombouwt tot slaapgelegenheid. Uw verse etenswaren zijn goed bereikbaar dankzij de inbouwkoelkast.

In de badkamer, waar deze caravan over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel.

Door het grote dakluik kunt u overtollige warmte snel afvoeren en komt er extra veel licht in de caravan. De verwarming in de caravan maakt het kamperen tijdens koude dagen een stuk aangenamer.

Past deze Home-Car Racer 35 helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Disclaimer: Alle moeite is genomen om de informatie om deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Accessoires
Buitenlamp
Cassettetoilet
Combicassettes
Dakluik
Caravanmover
Gascomfoor
Kachel
Leeslampjes
Koelkast
Vriesvak
Serviceluik
Toilet/wasruimte
Voortent
Specificaties
Bouwjaar
2004
Afmetingen
220 x 541
Gewichtsklasse
1000kg
Indeling
Standaard zit

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact