Home-Car

Rally 43

De caravan is uitgerust met een kleine zit en een rondzit. Dit zitje kan ook tot slaapplaats worden omgebouwd. In de praktische rondzit kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. Hij is voorzien van een ruime voortent waar u de avond prima in kunt verblijven.

Bouwjaar
Modeljaar
2003
Afmetingen
657 x 230
Gewichtsklasse
1300 kg
Indeling
Zitplaatsen: kleine zit, rondzit Keuken: middenkeuken Sanitair: achter -opstelling
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

In deze comfortabel uitgevoerde caravan van het merk Home-Car, kunt u slapen met 4 personen. De caravan is gebouwd in 2003. Uw fietsen kunt u makkelijk meenemen op het fietsenrek dat op deze caravan is gemonteerd. Het meenemen van al uw reisbagage is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 315 kilo en een leeggewicht van 985 kg. Door het serviceluik zijn uw spullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar. De caravan is uitgerust met een kleine zit en een rondzit. Dit zitje kan ook tot slaapplaats worden omgebouwd. In de praktische rondzit kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden.Hij is voorzien van een ruime voortent waar u de avond prima in kunt verblijven. De complete keuken is in het midden van de caravan geplaatst. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.In de badkamer, waar deze caravan over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel.Het interieur kan goed worden geventileerd dankzij het grote dakluik, dat ook voor extra lichtinval zorgt. Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.De caravan is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de caravan. Omdat de caravan is uitgerust met een stabilisatorkoppeling, heeft deze een rustiger weggedrag.Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Home-Car Rally 43 of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Download specificaties
Accessoires
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekoelkast
Vriesvak
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/wasruimte
Kachel
Ringverwarming
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Dakluik
Fietsenrek
Hordeur
Voortent
Disselafdekking
Kluisje
Omvormer
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2003
Afmetingen
657 x 230
Gewichtsklasse
1300 kg
Indeling
Zitplaatsen: kleine zit, rondzit Keuken: middenkeuken Sanitair: achter -opstelling

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact