Knaus

Sport 450 FU

Voorzien van mover!

Bouwjaar
Modeljaar
2014
Afmetingen
722 cm x 232 cm
Gewichtsklasse
1300 kg
Indeling
Fransbed, middenkeuken en rondzit
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

In deze comfortabel uitgevoerde caravan, gebouwd door Knaus Sport 450 FU in 2014, beschikt u over voldoende ruimte voor een fijne kampeervakantie.

Hij is voorzien van een MOVER!!! Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen. De caravan heeft een gezellige rondzit die u eenvoudig kunt ombouwen tot comfortabele slaapplaats. Centraal in de caravan bevindt zich de complete middenkeuken.

Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd. Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen.

Dankzij de pocketveringsmatrassen en lattenbodems op de bedden kunt u genieten van een extra comfortabele ligging. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer, waar tevens een cassettetoilet ingebouwd.

Het interieur kan goed worden geventileerd dankzij het grote dakluik, dat ook voor extra lichtinval zorgt. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem. Door de hordeur, waarmee deze caravan is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. Omdat de caravan is uitgerust met een stabilisatorkoppeling, heeft deze een rustiger weggedrag.

De caravan heeft een leeggewicht van 1130 kg met een laadvermogen van 170 kg!

Download specificaties
Accessoires
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Vriesvak
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/wasruimte
Antenne voorbereiding
Circulatieverwarming
Kachel
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Dakluik groot
Hordeur
Leeslampjes
Lichtmetalen velgen
Lattenbodem
Caravanmover
Omvormer
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
3-pits gasstel
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2014
Afmetingen
722 cm x 232 cm
Gewichtsklasse
1300 kg
Indeling
Fransbed, middenkeuken en rondzit

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact