LMC

LMC Sassino 460 E enkele bedden met mover

Deze LMC is van het Bouwjaar 2022 met de meest gangbare opties zoals: hagelbestendig dak. 12 jaar opbouw waterdichte garantie Long Life Technology (LLT) bodem.

Bouwjaar
Modeljaar
2022
Afmetingen
679 x 210
Gewichtsklasse
927
Indeling
Zitplaatsen: dubbele standaardzit Keuken: middenkeuken Slapen: 2 aparte bedden Sanitair: midden-opstelling
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

In deze degelijk gebouwde caravan de LMC 460 E kunt u slapen met 3 personen.Deze caravan is van bouwjaar 2022.Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze LMC caravan hagelbestendig.U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het standaard laadvermogen bedraagt 433 kg met de verzwaarde as tot 1360 kg!!!Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

De caravan heeft een dubbele standaardzit, zodat u over een flexibel in te delen zit- en slaapruimte beschikt. Het keukenblok is centraal in de caravan geplaatst. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

De bedden waarmee deze caravan is uitgerust bieden een ruime slaapplek voor 2 personen (83 x 200cm) en kunnen samengevoegd tot een groot 2 persoons bed (195 x 200cm)In de badkamer vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. Douchen in de caravan is mogelijk, er is een doucheruimte aanwezig.

Het grote dakluik zorgt voor veel daglicht in de caravan, ook biedt het een prima ventilatiemogelijkheid. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte ringverwarming.

Dankzij de hordeur heeft u in de caravan geen last van vliegen en muggen. Voor een stabieler en veiliger weggedrag is deze caravan uitgerust met een stabilisatorkoppeling.

Download specificaties
Accessoires
Reserverwiel
Stabilisator
Schoonwatertank (vast)
Hordeur
Boiler
Dakluik
Schokbreker
Douche
mover vol automaat
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2022
Afmetingen
679 x 210
Gewichtsklasse
927
Indeling
Zitplaatsen: dubbele standaardzit Keuken: middenkeuken Slapen: 2 aparte bedden Sanitair: midden-opstelling

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact