Fendt

Platin 550 TG

Deze mooie complete Fendt platin is onder andere voorzien van mover, omnistor luifel incl. zijwanden, voortent, kachelringverwarming, enkele bedden, magnetron etc

Bouwjaar
2001
Afmetingen
230 x 748
Gewichtsklasse
1700
Indeling
rondzit, enkele bedden, midden keuken, toilet midden opstelling.
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

U heeft in deze praktisch ingerichte caravan van het merk Fendt, die afkomstig is uit bouwjaar 2001, de beschikking over 4 slaapplaatsen. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 380 kilo. Om de caravan makkelijk en veilig op zijn plaats te zetten, is hij voorzien van een mover. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

De gezellige en handige rondzit waar de caravan over beschikt, kan ook dienen als slaapgelegenheid. Het keukenblok is centraal in de caravan geplaatst. De boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

De aparte bedden waarmee de caravan is uitgerust bieden een ruime slaapplek voor 2 personen. Aan slaapcomfort zal het u in deze caravan, die is voorzien van lattenbodems en pocketveringsmatrassen, niet ontbreken. In de badkamer kunt u zich lekker opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd.

Door het grote dakluik beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.

Doordat deze caravan met een hordeur is uitgerust, heeft u in de caravan geen last van insecten. Voor een stabieler en veiliger weggedrag is deze caravan uitgerust met een stabilisatorkoppeling.

Bent u geïnteresseerd in deze Fendt Platin 550 TG? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.

Accessoires
3-pits gasstel
Accu
Antenne voorbereiding
Boiler
Buitenlamp
Caravanmover
Cassettetoilet
Combicassettes
Dakluik groot
Disselslot
Gascomfoor
Hordeur
Kachel
Ringverwarming
Vriesvak
Voortent
voortentluifel
omnistor luifel + zijwanden
Disselafdekking
Koelkast
Leeslampjes
Magnetron
Omvormer
Reserverwiel
Stabilisator
Serviceluik
Toilet/wasruimte
Schoonwatertank (vast)
Specificaties
Bouwjaar
2001
Afmetingen
230 x 748
Gewichtsklasse
1700
Indeling
rondzit, enkele bedden, midden keuken, toilet midden opstelling.

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact