Home-Car

Racer 350

Voorzien van een fietsenrek

Bouwjaar
Modeljaar
2003
Afmetingen
221 cm x 541cm
Gewichtsklasse
900 kg
Indeling
Standaardzit
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

In deze degelijk gebouwde caravan van het merk Home-Car, kunt u genieten van een welverdiende kampeervakantie. Deze caravan is van bouwjaar 2003. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen. Door het riante laadvermogen van 210 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage. De dubbele standaardzit biedt u veel gebruiksmogelijkheden. U kunt immers zelf bepalen welke u gebruikt om te zitten of te slapen. De handige standaardzit biedt niet alleen de nodige ruimte om te zitten, maar kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd. Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht. De stabilisatorkoppeling zorgt voor een merkbare verbetering van het weggedrag van deze caravan. Bent u geïnteresseerd in deze Home-Car Racer 35? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.

Download specificaties
Accessoires
Boiler
Gascomfoor
Kachel
Koelkast
Ringverwarming
Combicassettes
Dakluik
Fietsenrek
Luifel
Serviceluik
Stabilisator
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2003
Afmetingen
221 cm x 541cm
Gewichtsklasse
900 kg
Indeling
Standaardzit

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact