Knaus

Sport 420 QD

Deze mooie Knaus Sport 420 QD is onder andere voorzien van Zakluifel, stabilisator,

Bouwjaar
Modeljaar
2018
Afmetingen
638 x 220
Gewichtsklasse
1100
Indeling
dwarsbed, midden keuken, toilet midden opstelling , treinzit
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

Er is in deze Knaus Sport 420 QD, die afkomstig is uit bouwjaar 2018, voldoende ruimte en comfort aanwezig voor een prettige kampeervakantie. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

De keuken is in het midden van de caravan gemonteerd. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

De caravan beschikt over een ruim, tweepersoons bed dat dwars is geplaatst. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als pocketveringsmatrassen. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer, waar tevens een cassettetoilet ingebouwd. In de caravan kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

Het grote dakluik van de caravan zorgt voor extra veel lichtinval en een goede ventilatie. Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Door de hordeur, waarmee deze caravan is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. De stabilisatorkoppeling, waar deze caravan mee is uitgerust, zorgt voor een verbetering van het weggedrag van de caravan.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.

Download specificaties
Accessoires
3-pits gasstel
Boiler
Buitenlamp
Cassettetoilet
Combicassettes
Dakluik groot
Douche
Dwarsbed
Fietsendrager
Hordeur
Kachel
Koelkast
Leeslampjes
Luifel
Reserverwiel
Ringverwarming
Schoonwatertank (vast)
Serviceluik
Stabilisator
Toilet/wasruimte
Vriesvak
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2018
Afmetingen
638 x 220
Gewichtsklasse
1100
Indeling
dwarsbed, midden keuken, toilet midden opstelling , treinzit

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact