Sterckeman

Starlett Comfort 470 CP

Met voortent

Bouwjaar
Modeljaar
2016
Afmetingen
641cm x 230cm
Gewichtsklasse
1300kg
Indeling
Vast bed, middenkeuken en rondzit
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

Deze comfortabel uitgevoerde Sterckeman Starlett Comfort 470 CP is van 2016. U heeft in deze caravan voldoende ruimte om fijn te kunnen kamperen. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 344 kilo. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

De caravan heeft een gezellige rondzit die u eenvoudig kunt ombouwen tot comfortabele slaapplaats. Centraal in de caravan bevindt zich de praktisch ingedeelde en ruime middenkeuken, welke geheel compleet is uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd. De ladekast biedt u een fraaie bergplaats voor al uw keukenspulletjes.

Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als traagschuimmatrassen. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de caravan, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

De stabilisatorkoppeling zorgt voor een merkbare verbetering van het weggedrag van deze caravan.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Sterckeman Starlett Comfort 470 CP of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Download specificaties
Accessoires
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Cassettetoilet
Douche
Schoonwatertank (vast)
Toilet/wasruimte
Antenne voorbereiding
Televisiebeugel
Kachel
Ringverwarming
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Leeslampjes
Luifel
Voortent
Lattenbodem
Matras traagschuim
Omvormer
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2016
Afmetingen
641cm x 230cm
Gewichtsklasse
1300kg
Indeling
Vast bed, middenkeuken en rondzit

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact