LMC

Style 450 E

Met mover. 2 aparte bedden!

Bouwjaar
Modeljaar
2017
Afmetingen
686 cm x 223 cm
Gewichtsklasse
1500 kg
Indeling
2 aparte bedden middenkeuken en standaardzit
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

Nieuwstaat!!!!

In deze degelijk gebouwde caravan van het merk LMC, kunt u slapen met 4 personen. De caravan is van het bouwjaar 2017. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze LMC caravan geen zorgen te maken over hagelschade. De caravan is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 390 kilo. Doordat deze caravan is voorzien van een Truma mover kunt u deze eenvoudig op iedere gewenste plek zetten. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen. U mag met deze caravan, omdat deze een Tempo 100 certificaat heeft, op de Duitse Autobahn 100 kilometer per uur rijden.

U kunt gezellig plaatsnemen in de praktische standaardzit, die ook kan worden omgebouwd tot slaapplaats. De keuken is in het midden van de caravan geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

De slaapgelegenheid bestaat uit 2 aparte bedden. Aan slaapcomfort zal het u in deze caravan, die is voorzien van lattenbodems en traagschuimmatrassen, niet ontbreken. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich lekker op kunt frissen.

Door het grote dakluik kunt u overtollige warmte snel afvoeren en komt er extra veel licht in de caravan. De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via een ringverwarming.

Doordat deze caravan met een hordeur is uitgerust, heeft u in de caravan geen last van insecten. Omdat de caravan is uitgerust met een stabilisatorkoppeling, heeft deze een rustiger weggedrag.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze LMC Style 450 E of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Download specificaties
Accessoires
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Vriesvak
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/wasruimte
Antenne voorbereiding
Circulatieverwarming
Kachel
Ringverwarming
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Dakluik groot
Fietsenrek
hagel bestendig dak
Hordeur
Leeslampjes
Voortent
Lattenbodem
Matras traagschuim
Accu
Caravanmover
Omvormer
Reserverwiel
Serviceluik
Stabilisator
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2017
Afmetingen
686 cm x 223 cm
Gewichtsklasse
1500 kg
Indeling
2 aparte bedden middenkeuken en standaardzit

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact