LMC

Style 460 D

Met Mover

Bouwjaar
Modeljaar
2017
Afmetingen
724 cm x 233 cm
Gewichtsklasse
1500 kg
Indeling
Rondzit, frans bed
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

Deze LMC Style 460 D met uit 2017 heeft een doordachte indeling en biedt u daardoor genoeg zit- en slaapgelegenheid alsook de nodige bergruimte. Deze lichtgewicht caravan kunt u met bijna alle auto's trekken. In de meeste gevallen is alleen een rijbewijs B nodig. U kunt uw fietsen makkelijk op de caravan vervoeren dankzij de fietsdrager. Het laadvermogen bedraagt 313 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

De gezellige en handige rondzit waar de caravan over beschikt, kan ook dienen als slaapgelegenheid. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig en een vaste schoonwatertank. Uw verse etenswaren zijn goed bereikbaar dankzij de extra grote inbouwkoelkast op sta hoogte. Al uw keukenspullen passen in de handige ladekast.

Het ruime, in de lengte geplaatste Franse bed is geschikt voor 2 personen. In de comfortabele badkamer van deze caravan vindt u een ingebouwd cassettetoilet. Daarnaast is er de wastafel met wasgelegenheid.

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.

Door de ingebouwde hordeur van deze caravan heeft u veel minder last van vliegen en muggen.

Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze LMC Style 460 D kennis te maken.

Download specificaties
Accessoires
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Vriesvak
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/wasruimte
Antenne voorbereiding
Kachel
Ringverwarming
Combicassettes
Dakluik
Fietsenrek
Hordeur
Lattenbodem
Accu
Caravanmover
Omvormer
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2017
Afmetingen
724 cm x 233 cm
Gewichtsklasse
1500 kg
Indeling
Rondzit, frans bed

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact