Dethleffs

Summer edition 07 430

Deze mooie Dethleffs summer edition 07 is onder andere voorzien van voortent, kachelringverwarming, boiler, fietsendrager, vast watertank, groot dakluik.

Bouwjaar
Modeljaar
2007
Afmetingen
617 x 220
Gewichtsklasse
1300
Indeling
rondzit, midden keuken dwars bed, toilet midden opstelling
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

In deze comfortabel uitgevoerde caravan, gebouwd door Dethleffs Summer Edition 430 in 2007, beschikt u over voldoende ruimte voor een fijne kampeervakantie. De caravan is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Het laadvermogen bedraagt 370 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

De gezellige en handige rondzit waar de caravan over beschikt, kan ook dienen als slaapgelegenheid. De keuken is in het midden van de caravan gemonteerd. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

U kunt in deze caravan genieten van een weldadige nachtrust dankzij de lattenbodems en pocketveringsmatrassen op de bedden. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet.

Het grote dakluik van de caravan zorgt voor extra veel lichtinval en een goede ventilatie. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

In deze caravan is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze caravan veel minder last van insecten hebben. De caravan is voorzien van een stabilisator voor een rustig en veilig weggedrag.

Wilt u meer informatie over deze Dethleffs Summer Edition 430? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Download specificaties
Accessoires
3-pits gasstel
Boiler
Buitenlamp
Cassettetoilet
Combicassettes
Dwarsbed
Disselafdekking
Dakluik groot
Fietsendrager
Hordeur
Kachel
Koelkast
Middenkeuken
Omvormer
Leeslampjes
Ringverwarming
Schoonwatertank (vast)
Stabilisator
Voortent
Serviceluik
Reserverwiel
Toilet/wasruimte
Schokbreker
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2007
Afmetingen
617 x 220
Gewichtsklasse
1300
Indeling
rondzit, midden keuken dwars bed, toilet midden opstelling

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact