adria

Unica 462 DP

Fransbed, middenkeuken en treizit

Bouwjaar
Modeljaar
2001
Afmetingen
629 cm x 229 cm
Gewichtsklasse
1300kg
Indeling
Fransbed, middenkeuken en treizit
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

omfortabel uitgevoerde Adria Unica 462 DP is van 2001. U heeft in deze caravan de beschikking over 4 slaapplaatsen. Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken. Deze caravan heeft een laadvermogen van 310 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

De treinzit vormt niet alleen een gezellige plek om te zitten, maar is ook een extra slaapgelegenheid. De keuken is in het midden van de caravan geplaatst. Er is voldoende bergruimte, uiteraard zijn er ook een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan aanwezig. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

De caravan is uitgerust met een Frans bed, een in de lengte geplaatst tweepersoons bed. U kunt in deze caravan genieten van een weldadige nachtrust dankzij de lattenbodems en pocketveringsmatrassen op de bedden. In de comfortabele badkamer van deze caravan vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet. In de caravan kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

Het grote dakluik van de caravan zorgt voor extra veel lichtinval en een goede ventilatie. Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Voor een stabieler en veiliger weggedrag is deze caravan uitgerust met een stabilisatorkoppeling.

Bent u geïnteresseerd in deze Adria Unica 462 DP? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.

Download specificaties
Accessoires
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Vriesvak
Cassettetoilet
Douche
Schoonwatertank (vast)
Toilet/wasruimte
Kachel
Ringverwarming
Buiten stopcontact
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Fietsenrek
Lichtmetalen velgen
Voortent
Lattenbodem
Matras pocketveren
Disselafdekking
Omvormer
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2001
Afmetingen
629 cm x 229 cm
Gewichtsklasse
1300kg
Indeling
Fransbed, middenkeuken en treizit

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact