wilk

450 HTD voortent

450 HTD Voortent

Bouwjaar
Modeljaar
2009
Afmetingen
660 x 230 cm
Gewichtsklasse
1350kg
Indeling
Rondzit, Middenkeuken, Lengtebed, Vast bed, Sanitair hoek opstelling
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

Deze Wilk 450 HTD is gebouwd in 2009 en heeft een uitgekiende indeling waarbij u de beschikking heeft over slaapgelegenheid voor 4 personen. Het laadvermogen bedraagt 270 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen. Om de caravan makkelijk en veilig op zijn plaats te zetten, is hij voorzien van een mover. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

De riante rondzit is ideaal om gezellig aan te eten en te drinken, maar kan ook als extra slaapplaats dienen. In de luxe uitgeruste keuken van deze Wilk caravan vindt u onder meer een oven, om bijvoorbeeld verse broodjes te bakken. De boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

In de caravan vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Dankzij de traagschuimmatrassen en lattenbodems op de bedden kunt u genieten van een extra comfortabele ligging. In de badkamer, waar deze caravan over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel.

De caravan is uitgerust met een Airmix om verse buitenlucht bij de verwarmde lucht te kunnen mengen. Het grote dakluik zorgt voor veel daglicht in de caravan, ook biedt het een prima ventilatiemogelijkheid. De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

Door de hordeur, waarmee deze caravan is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. Door de stabilisatorkoppeling ligt deze caravan rustig en stabiel achter de auto.

Past deze Wilk 450 HTD helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Download specificaties
Accessoires
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Oven
Vriesvak
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/wasruimte
Airmix
Ringverwarming
Circulatieverwarming
Kachel
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Dakluik Heki
Hordeur
Lichtmetalen velgen
Luifel
Voortent
Lattenbodem
Matras traagschuim
Accu
Caravanmover
Kluisje
Omvormer
Serviceluik
Stabilisator
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2009
Afmetingen
660 x 230 cm
Gewichtsklasse
1350kg
Indeling
Rondzit, Middenkeuken, Lengtebed, Vast bed, Sanitair hoek opstelling

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact

Andere caravans

Bekijk ons aanbod