adria

Altea 462 PS

Voorzien van Airco, mover, voortent en fietsenrek

Bouwjaar
Modeljaar
2014
Afmetingen
649cm x 230cm
Gewichtsklasse
1500kg
Indeling
Fransbed, middenkeuken en standaardzit
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

Deze comfortabele Adria Altea 462 PS is van bouwjaar 2014. U beschikt in deze caravan over 4 slaapplaatsen. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Adria caravan niet deren, het is er prima tegen bestand. Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken. Het laadvermogen bedraagt 444 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen. Doordat deze caravan is voorzien van een mover kunt u deze eenvoudig op iedere gewenste plek zetten. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

Door de praktische standaardzit, die eenvoudig tot bed kan worden omgebouwd, heeft u de nodige zit- en slaapgelegenheid. Centraal in de caravan bevindt zich de praktisch ingedeelde en ruime middenkeuken, welke geheel compleet is uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. De boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. Uw verse etenswaren zijn goed bereikbaar dankzij de inbouwkoelkast. De praktische ladekast is een handige plek voor de keukenbenodigdheden.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. U kunt in deze caravan genieten van een weldadige nachtrust dankzij de lattenbodems en traagschuimmatrassen op de bedden. In de badkamer, waar deze caravan over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel.

Door het grote dakluik beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Dankzij de hordeur heeft u in de caravan geen last van vliegen en muggen. De caravan heeft dankzij de stabilisator, waarmee deze caravan is uitgerust, een betere wegligging.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.

Download specificaties
Accessoires
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/wasruimte
Antenne voorbereiding
Televisiebeugel
Kachel
Ringverwarming
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Dakluik groot
Fietsenrek
hagel bestendig dak
Hordeur
Luifel
Voortent
Lattenbodem
Matras traagschuim
Accu
Caravanmover
Lader
Omvormer
Rookmelder
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2014
Afmetingen
649cm x 230cm
Gewichtsklasse
1500kg
Indeling
Fransbed, middenkeuken en standaardzit

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact