Fendt

Bianco Activ 465

Voorzien van mover en luifel

Bouwjaar
Modeljaar
2023
Afmetingen
703cm x 232cm
Gewichtsklasse
1700kg
Indeling
Aparte bedden, middenkeuken en L-zit
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

U heeft in deze Fendt Bianco Activ 465 van bouwjaar 2023 de beschikking over een praktische indeling met voldoende zit- en slaapgelegenheid. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Fendt caravan niet deren, het is er prima tegen bestand. De caravan is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Door het riante laadvermogen van 334 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen. Op de camping kunt u de caravan dankzij de mover snel op de gewenste plaats zetten. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

De uitnodigende L-zit is een prima plek om gezellig te eten en te drinken. Het keukenblok is centraal in de caravan gemonteerd en is onder anderen uitgerust met een 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De koelkast (130 liter) met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren. Alle keukenbenodigdheden kunnen worden opgeborgen in de ladekast.

Slapen doet u op de 2 aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems maar ook pocketveringsmatrassen. Deze caravan beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet.

Door het grote dakluik kunt u overtollige warmte snel afvoeren en komt er extra veel licht in de caravan. Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Omdat deze caravan is voorzien van een televisie, hoeft u uw favoriete televisieprogramma′s ook tijdens uw vakantie niet te missen. U bent beschermd tegen zon en regen door de snel uit te draaien cassetteluifel. Door de stabilisatorkoppeling ligt deze caravan rustig en stabiel achter de auto.

Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Fendt Bianco Activ 465 kennis te maken.

Download specificaties
Accessoires
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/wasruimte
Antenne voorbereiding
Televisie
Televisiebeugel
Circulatieverwarming
Kachel
Ringverwarming
Buiten stopcontact
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Dakluik Heki
Fietsenrek
hagel bestendig dak
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Luifel
Lattenbodem
Matras pocketveren
Accu
Caravanmover
Disselafdekking
Omvormer
Rookmelder
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2023
Afmetingen
703cm x 232cm
Gewichtsklasse
1700kg
Indeling
Aparte bedden, middenkeuken en L-zit

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact