Hobby

De luxe Easy 400 SF

Voorzien van voortent

Bouwjaar
Modeljaar
2006
Afmetingen
590 cm x 220 cm
Gewichtsklasse
1200 kg
Indeling
Slaapbank, middenkeuken en halve treinzit, standaardzit
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

Deze Hobby De luxe Easy 400 SF is gebouwd in 2006 en heeft een uitgekiende indeling waarbij u de beschikking heeft over slaapgelegenheid voor 4 personen. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 280 kilo. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

U kunt gezellig plaatsnemen in de praktische standaardzit, die ook kan worden omgebouwd tot slaapplaats. De keuken is in het midden van de caravan gemonteerd. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Ook is er een ingebouwd cassettetoilet.

Door het grote dakluik kunt u overtollige warmte snel afvoeren en komt er extra veel licht in de caravan. De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

Dankzij de hordeur heeft u in de caravan geen last van vliegen en muggen. De stabilisatorkoppeling van deze caravan zorgt voor een stabiel en veilig weggedrag.

Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Hobby De luxe Easy 400 SF kennis te maken.

Download specificaties
Accessoires
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Vriesvak
Cassettetoilet
Toilet/wasruimte
Antenne voorbereiding
Kachel
Ringverwarming
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hordeur
Ladder en imperiaal
Voortent
Disselafdekking
Omvormer
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2006
Afmetingen
590 cm x 220 cm
Gewichtsklasse
1200 kg
Indeling
Slaapbank, middenkeuken en halve treinzit, standaardzit

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact