LMC

Dominant 520 HTE

2 aparte bedden en voorzien van voortent

Bouwjaar
Modeljaar
2008
Afmetingen
748 cm x 228 cm
Gewichtsklasse
1600 kg
Indeling
2 aparte bedden, middenkeuken en rondzit
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

Deze LMC Dominant 520 HTE heeft een doordachte inrichting die is voorzien van slaapgelegenheid voor 4 personen. De caravan is gebouwd in 2008. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 430 kilo. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

De ruime rondzit, waar deze caravan over beschikt, kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. De luxe en compleet uitgevoerde keuken van deze LMC caravan heeft onder andere een afzuigkap om overtollige warmte en kooklucht af te kunnen voeren. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

In de 2 aparte bedden in de caravan heeft ieder zijn eigen slaapplek. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet.

Het interieur kan goed worden geventileerd dankzij het grote dakluik, dat ook voor extra lichtinval zorgt. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.

Doordat deze caravan met een hordeur is uitgerust, heeft u in de caravan geen last van insecten. De caravan is voorzien van een stabilisator voor een rustig en veilig weggedrag.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze LMC Dominant 520 HTE of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Download specificaties
Accessoires
Afzuigkap
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Vriesvak
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/wasruimte
Kachel
Ringverwarming
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Dakluik groot
Dakluik klein
Hordeur
Voortent
Disselafdekking
Reservewiel beugel
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2008
Afmetingen
748 cm x 228 cm
Gewichtsklasse
1600 kg
Indeling
2 aparte bedden, middenkeuken en rondzit

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact