Delta

Euroliner 4400 LB

Met fransbed, zitje en voortent

Bouwjaar
Modeljaar
2004
Afmetingen
633 cm x 221 cm
Gewichtsklasse
1200kg
Indeling
Fransbed, middenkeuken en zitje
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

Deze Delta Euroliner 4400 LB uit 2004 heeft een doordachte indeling en biedt u daardoor genoeg zit- en slaapgelegenheid alsook de nodige bergruimte. Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken. Uw bagage kunt u ook vanaf de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik. De kleine zit, waar de caravan ook over beschikt, biedt een heerlijke plaats om even rustig te spelen, te internetten of te drinken. Centraal in de caravan bevindt zich de complete middenkeuken. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad. Handig is ook de magnetron om gerechten te ontdooien, bereiden en op te warmen. De caravan is uitgerust met een Frans bed, een in de lengte geplaatst tweepersoons bed. Deze caravan beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet.

Als het wat kouder wordt, kunt u gebruik maken van de ingebouwde verwarming.

De caravan is voorzien van een stabilisator voor een rustig en veilig weggedrag.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Delta Euroliner 4400 LB of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Download specificaties
Accessoires
Boiler
Koelkast
Magnetron
Vriesvak
Cassettetoilet
Toilet/wasruimte
Kachel
Buitenlamp
Dakluik
Dakluik Heki
Fietsenrek
Leeslampjes
Voortent
Lattenbodem
Disselafdekking
Reserverwiel
Serviceluik
Stabilisator
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2004
Afmetingen
633 cm x 221 cm
Gewichtsklasse
1200kg
Indeling
Fransbed, middenkeuken en zitje

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact

Andere caravans

Bekijk ons aanbod