Hobby

Excellent 400

Met voortent

Bouwjaar
Modeljaar
2010
Afmetingen
626cm x 230cm
Gewichtsklasse
1350kg
Indeling
Dwarsbed, middekeuken en standaardzit
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

U heeft in deze Hobby Excellent 400 van bouwjaar 2010 de beschikking over een praktische indeling met voldoende zit- en slaapgelegenheid. Deze caravan heeft een laadvermogen van 348 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

De handige standaardzit biedt niet alleen de nodige ruimte om te zitten, maar kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. Centraal in de caravan bevindt zich de complete middenkeuken. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud. Alle keukenbenodigdheden kunnen worden opgeborgen in de ladekast.

Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems, maar ook traagschuimmatrassen. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet.

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.

De caravan heeft een hordeur, zodat u in de caravan geen last van muggen en andere insecten heeft. De stabilisatorkoppeling zorgt voor een merkbare verbetering van het weggedrag van deze caravan.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Hobby Excellent 400 of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Download specificaties
Accessoires
Boiler
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/wasruimte
Kachel
Ringverwarming
Buiten stopcontact
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Voortent
Lattenbodem
Matras traagschuim
Disselafdekking
Omvormer
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2010
Afmetingen
626cm x 230cm
Gewichtsklasse
1350kg
Indeling
Dwarsbed, middekeuken en standaardzit

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact