Eifelland

Holiday

Voorzien van mover en stapelbed

Bouwjaar
Modeljaar
2005
Afmetingen
666 cm x 217 cm
Gewichtsklasse
1350kg
Indeling
Stapelbed, middenkeuken en rondzit
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

Deze Eifelland Holiday biedt u een praktische indeling waarmee u kunt beschikken over 4 slaapplaatsen. De caravan is van bouwjaar 2005. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen. Door het riante laadvermogen van 440 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen. Met de mover, waarmee deze caravan is uitgerust, zet u de caravan snel en eenvoudig op zijn plek. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

In de praktische rondzit waarmee de caravan is uitgerust, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. De handige standaard zit biedt niet alleen de nodige ruimte om te zitten, maar kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. De complete keuken is in het midden van de caravan geplaatst.

Middels het bovenbed beschikt de caravan over een extra, plaatsbesparende slaapplek. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer, waar tevens een cassettetoilet ingebouwd.De verwarming in de caravan maakt het kamperen tijdens koude dagen een stuk aangenamer.

De stabilisatorkoppeling van deze caravan zorgt voor een stabiel en veilig weggedrag.

Past deze Eifelland Holiday helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Download specificaties
Accessoires
Gascomfoor
Vriesvak
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/wasruimte
Kachel
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Fietsenrek
Leeslampjes
Caravanmover
Serviceluik
Stabilisator
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2005
Afmetingen
666 cm x 217 cm
Gewichtsklasse
1350kg
Indeling
Stapelbed, middenkeuken en rondzit

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact

Andere caravans

Bekijk ons aanbod