Hobby

La Vita Bionda 455 UB

Dwarsbed, rondzit en voortent

Bouwjaar
Modeljaar
2010
Afmetingen
655 cm x 230 cm
Gewichtsklasse
1400kg
Indeling
Dwarsbed, rondzit en middenkeuken
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

De doordachte indeling van deze Hobby La Vita Bionda 455 UB, biedt u slaapruimte voor 4 personen. De caravan is gebouwd in 2010. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 300 kilo.De riante rondzit is ideaal om gezellig aan te eten en te drinken, maar kan ook als extra slaapplaats dienen. De keuken is in het midden van de caravan geplaatst. Er is voldoende bergruimte, uiteraard zijn er ook een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan aanwezig. Voor het opbergen van uw voorraad is er een apothekerskast aanwezig. De 5 liter boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (96 liter) met vriescompartiment ingebouwd.

In het ruime, dwars geplaatste bed kunnen 2 personen slapen. Aan slaapcomfort zal het u in deze caravan, die is voorzien van lattenbodems en pocketveringsmatrassen, niet ontbreken. Deze caravan beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet.

Door het grote dakluik kunt u overtollige warmte snel afvoeren en komt er extra veel licht in de caravan. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Dankzij de hordeur heeft u in de caravan geen last van vliegen en muggen. De stabilisatorkoppeling, waar deze caravan mee is uitgerust, zorgt voor een verbetering van het weggedrag van de caravan.

Wilt u meer informatie over deze Hobby La Vita Bionda 455 UB? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Download specificaties
Accessoires
Apothekerskast
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Vriesvak
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/wasruimte
Kachel
Ringverwarming
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Dakluik groot
Dakluik Heki
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Luifel
Voortent
Lattenbodem
Matras pocketveren
Omvormer
Schokbreker
Stabilisator
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2010
Afmetingen
655 cm x 230 cm
Gewichtsklasse
1400kg
Indeling
Dwarsbed, rondzit en middenkeuken

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact