Swift

Mondial 490 SE

Met mover, voortent en luifel

Bouwjaar
Modeljaar
2015
Afmetingen
693 cm x 225 cm
Gewichtsklasse
1600kg
Indeling
2 aparte bedden, middenkeuken en standaardzit
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

In deze degelijk gebouwde caravan van het merk Swift, kunt u slapen met 4 personen. Deze caravan is van bouwjaar 2015. Het panoramadak zorgt, ook als het buiten wat minder licht is, voor voldoende lichtinval. Door het gebruik van GFK heeft deze Swift caravan een hagelbestendig dak. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen. Doordat deze caravan is voorzien van een mover kunt u deze eenvoudig op iedere gewenste plek zetten. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

U kunt gezellig plaatsnemen in de praktische standaardzit, die ook kan worden omgebouwd tot slaapplaats. Het keukenblok is centraal in de caravan geplaatst. De boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

Het in de lengte van de caravan geplaatste bed biedt voldoende ruimte voor 2 personen. De slaapgelegenheid bestaat uit 2 aparte bedden. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als traagschuimmatrassen. In de badkamer kunt u zich lekker opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd.

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.

Omdat deze caravan is voorzien van een televisie, hoeft u uw favoriete televisieprogramma′s ook tijdens uw vakantie niet te missen. In deze caravan is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze caravan veel minder last van insecten hebben. De stabilisatorkoppeling van deze caravan zorgt voor een stabiel en veilig weggedrag.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Swift Mondial 490 SE of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Download specificaties
Accessoires
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Vriesvak
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/wasruimte
Antenne voorbereiding
Radio voorbereiding
Televisie
TV-antenne
Circulatieverwarming
Kachel
Ringverwarming
Buiten stopcontact
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Dakluik klein
Fietsenrek
hagel bestendig dak
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Lichtmetalen velgen
Luifel
Panormadak
Uitbouw
Voortent
Lattenbodem
Matras pocketveren
Matras traagschuim
Accu
Caravanmover
Disselafdekking
koolmonoxide melder
Serviceluik
Stabilisator
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2015
Afmetingen
693 cm x 225 cm
Gewichtsklasse
1600kg
Indeling
2 aparte bedden, middenkeuken en standaardzit

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact

Andere caravans

Bekijk ons aanbod