LMC

Munsterland

Voorzien van mover en 2 aparte bedden

Bouwjaar
Modeljaar
2007
Afmetingen
720 cm x 220 cm
Gewichtsklasse
1500 kg
Indeling
2 aparte bedden, middenkeuken en rondzit
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

Deze LMC Munsterland uit 2007 heeft een doordachte indeling en biedt u daardoor genoeg zit- en slaapgelegenheid alsook de nodige bergruimte. Door het riante laadvermogen van 340 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen. U kunt de caravan snel en eenvoudig op de gewenste plek zetten met de mover. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

De caravan heeft een gezellige rondzit die u eenvoudig kunt ombouwen tot comfortabele slaapplaats. In de luxe uitgeruste keuken van deze LMC caravan vindt u zelfs een afzuigkap voor de afvoer van kookluchtjes en overtollige warmte. De 5 liter boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

Slapen doet u op de 2 aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. In de badkamer kunt u zich lekker opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd.

Het interieur kan goed worden geventileerd dankzij het grote dakluik, dat ook voor extra lichtinval zorgt. De ingebouwde vloerverwarming zorgt voor een heerlijk warme vloer en voeten.De stabilisatorkoppeling, waar deze caravan mee is uitgerust, zorgt voor een verbetering van het weggedrag van de caravan.

Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze LMC Munsterland kennis te maken.

Download specificaties
Accessoires
Afzuigkap
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Vriesvak
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/wasruimte
Circulatieverwarming
Kachel
Ringverwarming
Vloerverwarming
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Dakluik groot
Leeslampjes
Voortent
Lattenbodem
Accu
Caravanmover
Disselafdekking
Serviceluik
Stabilisator
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2007
Afmetingen
720 cm x 220 cm
Gewichtsklasse
1500 kg
Indeling
2 aparte bedden, middenkeuken en rondzit

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact