Sterckeman

Starlett 420 CP

Voorzien van fietsenrek

Bouwjaar
Modeljaar
2008
Afmetingen
585 cm x 210 cm
Gewichtsklasse
970kg
Indeling
Dwarsbed, eindkeuken en treinzit
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

U heeft in deze comfortabel ingedeelde Sterckeman Starlett 420 CP de beschikking over genoeg slaap- en zitgelegenheid. Uw fietsen kunt u makkelijk meenemen op het fietsenrek dat op deze caravan is gemonteerd. Het laadvermogen bedraagt 250 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten, drinken, lezen en borrelen wordt gevormd door de treinzit. Tegen de achterwand van de caravan bevindt zich de eindkeuken. Deze is functioneel uitgevoerd en heeft diverse opbergmogelijkheden, een spoelbak met kraan alsmede een 3-pits kooktoestel. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

Het dwars geplaatste bed biedt voldoende ruimte voor 2 personen. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Ook is er een ingebouwd cassettetoilet.

Omdat de caravan is voorzien van een verwarming, kunt u de caravan op koude dagen aangenaam verwarmen.Voor een stabieler en veiliger weggedrag is deze caravan uitgerust met een stabilisatorkoppeling.

Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Sterckeman Starlett 420 CP kennis te maken.

Download specificaties
Accessoires
Gascomfoor
Koelkast
Vriesvak
Cassettetoilet
Toilet/wasruimte
Kachel
Buitenlamp
Combicassettes
Fietsenrek
Lattenbodem
Stabilisator
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2008
Afmetingen
585 cm x 210 cm
Gewichtsklasse
970kg
Indeling
Dwarsbed, eindkeuken en treinzit

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact

Andere caravans

Bekijk ons aanbod