Eriba

Touring Triton

Met luifel

Bouwjaar
Modeljaar
2004
Afmetingen
508 cm x 200 cm
Gewichtsklasse
1000kg
Indeling
aparte bedden, middenkeuken en standaardzit
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

U heeft de beschikking over 2 slaapplaatsen in deze praktisch ingedeelde Eriba Touring Triton van bouwjaar 2004. Omdat de caravan een hefdak heeft is hij niet alleen lager, ook de luchtweerstand wordt hierdoor sterk verminderd. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 220 kilo. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

U kunt gezellig plaatsnemen in de praktische standaardzit, die ook kan worden omgebouwd tot slaapplaats. De ruime keuken is in het midden van de caravan geplaatst. Geheel compleet uitgevoerd, met onder meer een 3-pits kooktoestel, gootsteen met kraan en voldoende bergruimte. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

De aparte bedden waarmee de caravan is uitgerust bieden een ruime slaapplek voor 2 personen.

Omdat de caravan is voorzien van een verwarming, kunt u de caravan op koude dagen aangenaam verwarmen. De stabilisatorkoppeling, waar deze caravan mee is uitgerust, zorgt voor een verbetering van het weggedrag van de caravan.

Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Eriba Touring Triton kennis te maken.

Download specificaties
Accessoires
Gascomfoor
Koelkast
Vriesvak
Kachel
Buitenlamp
Hefdak
Lichtmetalen velgen
Luifel
Disselafdekking
Omvormer
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2004
Afmetingen
508 cm x 200 cm
Gewichtsklasse
1000kg
Indeling
aparte bedden, middenkeuken en standaardzit

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact