TEC

Travel Bird 340

Voorzien van zakluifel

Bouwjaar
Modeljaar
2011
Afmetingen
535 cm x 213 cm
Gewichtsklasse
1200 kg
Indeling
Rondzit, eindkeuken en slaapbank
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

Deze TEC Travel Bird 340 heeft een doordachte inrichting om prettig mee te kunnen kamperen. De caravan is gebouwd in 2011. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 348 kilo.

De riante rondzit is ideaal om gezellig aan te eten en te drinken, maar kan ook als extra slaapplaats dienen. Geheel achterin de caravan bevindt zich de complete, praktische eindkeuken, die is voorzien van voldoende opbergmogelijkheden en een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. De koelkast is ruim genoeg voor al uw verse etenswaren.

De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Ook is er een ingebouwd cassettetoilet. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.

Door de praktische zakluifel is de luifel binnen een paar minuten opgezet. De caravan heeft dankzij de stabilisator, waarmee deze caravan is uitgerust, een betere wegligging.

Past deze TEC Travel Bird 340 helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Download specificaties
Accessoires
Koelkast
Gascomfoor
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/wasruimte
Circulatieverwarming
Kachel
Dakluik
Fietsenrek
Luifel
Omvormer
Stabilisator
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2011
Afmetingen
535 cm x 213 cm
Gewichtsklasse
1200 kg
Indeling
Rondzit, eindkeuken en slaapbank

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact