Eriba

Nova GL

Met mover en voortent

Bouwjaar
Modeljaar
2016
Afmetingen
Gewichtsklasse
1500kg
Indeling
Frans bed, middenkeuken en rondzit
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

Deze Eriba Nova GL van bouwjaar 2016 heeft een handige inrichting om het kamperen nog aangenamer te maken. U kunt uw fietsen makkelijk op de caravan vervoeren dankzij de fietsdrager. Op de camping kunt u de caravan dankzij de mover snel op de gewenste plaats zetten. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

De caravan heeft een gezellige rondzit die u eenvoudig kunt ombouwen tot comfortabele slaapplaats. De ruime keuken is in het midden van de caravan geplaatst. Geheel compleet uitgevoerd, met onder meer een 3-pits kooktoestel, gootsteen met kraan en voldoende bergruimte. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud. De ladekast biedt u een fraaie bergplaats voor al uw keukenspulletjes.

De caravan is uitgerust met een Frans bed, een in de lengte geplaatst tweepersoons bed. Dankzij de traagschuimmatrassen en lattenbodems op de bedden kunt u genieten van een extra comfortabele ligging. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet.

Een opvallende optie is de vloerverwarming, die ook op koudere dagen voor een comfortabel gevoel in de caravan zorgt.

Met de ingebouwde audio-installatie en aanwezige televisie in deze caravan, kunt u ook op vakantie naar uw favoriete muziek luisteren en programma's kijken. U zult in deze caravan, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. Door de stabilisatorkoppeling ligt deze caravan rustig en stabiel achter de auto.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Eriba Nova GL of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Download specificaties
Accessoires
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/wasruimte
Antenne voorbereiding
Audio installatie
Radio voorbereiding
Televisie
Televisiebeugel
TV-antenne
Circulatieverwarming
Kachel
Ringverwarming
Ultra heat
Vloerverwarming
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Dakluik Heki
Fietsenrek
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Lichtmetalen velgen
Voortent
Lattenbodem
Matras traagschuim
Accu
Caravanmover
Disselafdekking
Omvormer
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2016
Afmetingen
Gewichtsklasse
1500kg
Indeling
Frans bed, middenkeuken en rondzit

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact