Fendt

Saphir 465

Met mover en Fransbed

Bouwjaar
Modeljaar
2016
Afmetingen
690cm x 232cm
Gewichtsklasse
1500kg
Indeling
Fransbed, middenkeuken en rondzit
Onze caravans gaan snel! Wilt u deze caravan graag voor uzelf reserveren? Bel ons op 072 - 571 80 88 en kies zelf welke dag u komt kijken.
Omschrijving

U heeft in deze praktisch ingerichte caravan van het merk Fendt, die afkomstig is uit bouwjaar 2016, de beschikking over 4 slaapplaatsen. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Fendt caravan hagelbestendig. Doordat deze caravan is voorzien van een mover kunt u deze eenvoudig op iedere gewenste plek zetten. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

De gezellige en handige rondzit waar de caravan over beschikt, kan ook dienen als slaapgelegenheid. De keuken is in het midden van de caravan gemonteerd. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast (131 liter) met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

Het ruime, in de lengte geplaatste Franse bed is geschikt voor 2 personen. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als traagschuimmatrassen. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer, waar tevens een cassettetoilet ingebouwd.

De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

U zult in deze caravan, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. De stabilisatorkoppeling zorgt voor een merkbare verbetering van het weggedrag van deze caravan.

Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Fendt Saphir 465 kennis te maken.

Download specificaties
Accessoires
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Vriesvak
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/wasruimte
Antenne voorbereiding
Televisiebeugel
Kachel
Ringverwarming
Buitenlamp
Combicassettes
hagel bestendig dak
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Lattenbodem
Matras traagschuim
Accu
Caravanmover
Disselafdekking
Omvormer
Reserverwiel
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Specificaties
Modeljaar
Bouwjaar
2016
Afmetingen
690cm x 232cm
Gewichtsklasse
1500kg
Indeling
Fransbed, middenkeuken en rondzit

Deze caravan reserveren?

Heeft u interesse in een van onze aangeboden caravans dan bieden wij u de gelegenheid om deze te reserveren voor een bezichtiging. Ons aanbod in caravans verandert snel , met een reservering bent u er zeker van dat deze beschikbaar blijft tot uw bezoek aan ons.
De reservering en (verloop) datum wordt u per mail bevestigd.

Uw reservering is aangevraagd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering af te ronden.
Er is iets misgegaan bij het verzenden!
7 dagen
per week geopend
Caravan occassions in Heerhugowaard

Kom langs in onze showroom

In onze grote showroom vindt u altijd een ruime keuze in jonge gebruikte kwalitatief hoogwaardige caravans. Bij ons vindt ongeveer 50 gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen.

Contact